Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тодор Неделев: Може да отстраним и "Маритимо"

Тодор Неделев - „Ботев“ (Пловдив)
Снимка: Официален сайт

Тодор Неделев беше един от най-добрите на терена при победата на "Ботев" (Пловдив) с 4:0 над "Бейтар" (Йерусалим) в реванша от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Беше много тежко. През първото полувреме отбелязахме два гола и не им дадохме шанс. Знаехме, че имат много добри футболисти в предни позиции. През второто полувреме вкарахме трети, а после и четвърти гол. Радвам се, че постигнахме победа срещу много добър отбор. Радвам се, че имах принос за два от нашите голове, можех и да вкарам. Атаката ни е в топ 3 на тези от българското първенство. "Лудогорец" е топ отборът на България, няма какво да се лъжем. Ние се опитваме да комбинираме като тях и да радваме нашата голяма публика. Феновете ни са най-уникалните в България. Надявам се следващата седмица да напълнят целия "Лазур", каза Тодор Неделев, а после коментира и предстоящия съперник в третия предварителен кръг на Лига Европа. 

Нищо не знам за "Маритимо". Сега трябва да се фокусираме за мача срещу "Славия", защото не започнахме добре в първенството. След това ще мислим за "Маритимо". Професионалисти сме и трябва да се пренастройваме от Лига Европа в първенството. Тежко е да играеш през три дни, но трябва да се пренастройваме. Жалко, че "Левски" отпадна, все пак е български отбор. Ние гледаме себе си. Преди две години също стигнахме до трети предварителен кръг, сега се надявам да го минем, добави Тодор Неделев.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!