Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Втора победа за „Черно море“ в Първа лига

Снимка: БФС

Втора победа записа „Черно море“, след като надигра „Верея“ с 4:0 като гост. Мариян Огнянов вкара два гола, подаде за още един срещу странния състав на домакините.

Още в 4-ата минута крайният защитник Сукуп се разписа, след като беше изведен от Мариян Огнянов сам срещу вратаря. В ответната атака Георги Андонов можеше да изравни, но от 4 метра не успя да засече както трябва чудесното центриране на Здравко Илиев. В 13-ата минута Божилов можеше да вкара втори гол за гостите, но това стана 15 минути по-късно, когато Огнянов се разписа след центриране на Сукуп.

През второто полувреме старозагорци опитаха да упражнят натиск и първата им възможност беше пропусната от Георги Андонов, който напусна срещата заради контузи. „Моряците“ стигнаха до трети гол в 77-ата минута, чийто автор стана отново Огнянов. Цветелин Чунчуков свърши основната работа, след като се пребори в наказателното поле с Елиаш да Силва, после в бъркотията топката мина към Зехиров, чийто удар обаче беше блокиран. След това топката попадна у Огнянов, който от близо нямаше проблеми.В 82-ата минута дълъг пас на Александър Цветков намери Чунчуков, който излезе сам срещу вратаря Аргилашки и офрми крайния резултат – 4:0.

21.00 - "Витоша" (Бистрица) - "Етър"

събота

18:45 ч - "Пирин" (Благоевград) - "Септември" (София)

21:00 ч: - ЦСКА-София - "Лудогорец"

неделя,

18:45 ч: "Славия" - "Ботев" (Пловдив)

21:00 ч: "Локомотив" (Пловдив) - "Левски"

понеделник

20:30 ч: "Дунав"- "Берое"

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени