Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Красимир Балъков: Развеселява ме поредното „назначение“

Красимир Балъков
Снимка: БГНЕС

Бившият плеймейкър на националния отбор Красимир Балъков опроверга на личната си страница във фейсбук информациите, че ще поеме треньорския пост в ЦСКА-София, каквито публикации се появиха. Армейците паднаха с 0:1 от „Лудогорец“, което провокира информации, че са намалели шансовете на Стамен Белчев да остане на поста.

По този повод легендата на българския футбол Балъков написа: Скъпи пишещи приятели, благодаря на онези български журналисти и издания, които огласиха поредното ми „назначение“. Това се случва за N-ти път.Трябва да призная, че такива публикации много ме развеселяват! Наистина. Явно, когато съм в България не мога да отида да изгледам един мач, без да бъда въвлечен в някаква „схема“.

В програмата ми, изготвена преди повече от месец, бяха включени няколко срещи от Първа лига, между които и ЦСКА – „Лудогорец“, на която присъствах. Нямам ясновидски способности, за да зная предварително как ще се развие шампионата до този момент. Днес съм на друг мач, трябва ли това да означава още нещо? Дори някой да ми каже и точно какво, което аз самият не зная!

Интересувам се от футбола в България, така както и от този в Германия, Португалия, Европа и когато имам възможност, посещавам футболни мачове. Може би трябва да помисля и да съобщавам на личния си сайт или във фейсбук страницата си, кога и кои срещи от съответните първенства планирам да посетя. Другото наистина ме кара да се усмихвам, което като се замисля, не е никак лошо!
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени