Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Алек Сандър: Следващата ми песен ще бъде изцяло на български

Поп артистът и изпълнител Алек Сандър пусна новото си видео Ride. Мащабната продукция е снимана изцяло в София, видеото е изключително модерно с младежка визия, носи много лятно настроение и позитивен заряд за зрителите. При това заглавие съвсем закономерно във видето се виждат колела, мотори, коли, сегуей, скейтборд, самолет, че дори и комбайн. Алек Сандър, който гостува и на Радио София, за да разкаже повече за идеята зад клипа и неговата реализация, сподели:

Аз съм израснал в Германия и живея в Ню Йорк и по-скоро съм чужденец, отколкото българин, въпреки че съм с българска кръв. Когато правех песните преди, всичко ми идваше на английски, но с това влизане в "Биг Брадър" и това докосване до толкова много фенове, които имам тук в България, започнах да пея и на български и ми дойде отвътре да вкарам български в песента. Това беше първата крачка, но ще има следваща песен през есента, която ще бъде изцяло на български.

Алек Сандър не пропусна да спомене специалното участие в клипа на певицата Сантра, а освен нея се появяват участничката от последния сезон на ВИП Брадър - очарователната Глория, както и топ моделът Сара Сергей. Хореографията във видеото е дело на екзотични танцьори от “Masters of Disasters“.

Изпълнителят очаква много от БГ изпълнителите с които е работил през последните години да споделят новото му видео и да го подкрепят.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени