Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мария Илиева: Много съм щастлива, че мога да си партнирам с Гъмов

Мария Илиева

Певицата Мария Илиева ще участва в уникалния по рода си спектакъл “Оркестър без име – мюзикълът”, който ще завладее публиката в "Арена Армеец" на 1 ноември.

Благодарна съм, че изборът на продуцентите и режисьора Борис Радев се е паднал точно върху мен, защото това е една прекрасна оценка за работата, която съм свършила досега. Това сподели в интервю за предаването "Преди всички" по програма "Хоризонт" самата певица:

Това е и една много вълнуваща отговорност. Аз безкрайно много обичам филма "Оркестър без име“. Той е безспорна класика и е много специфичен с това, че е създаден преди 35 години, но и сега той звучи доста актуално. Мисля, че е един прочит отново по различен начин, модерен, съвременен, без да нарушаваме тази невероятна стойност на класическото изкуство, което всъщност "Оркестър без име“ носи със себе си.

Много оригинален избор на актьори има в новия прочит на "Оркестър без име“, добави още Илиева:

Много съм щастлива, че мога да си партнирам с Гъмов, който играе Филип. Аз безкрайно много се възхищавам на таланта му. Имаме си доверие, което е най-важното и мисля, че това ще се отрази на силата на внушението.

Цялото интервю с Мария Илиева можете да чуете от звуковия файл.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна