Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Групата "Two Сities Оne World" ще има концерт в "Маймунарника" в София тази вечер


Групата "Two Сities Оne World" ще има концерт в "Маймунарника" в София тази вечер от 20.30 часа. Анна Янова-Катур, която е част от нея заедно с Джаред Катур, обясни в предаването "Преди всички", че двамата ще изпълнят парчета от двата си албума, но и нови песни:

Ние всъщност ще изпълним повече от новите ни песни, които не са в тези два албума, които сме издали досега, така че ще има и други нови неща.

Също така искам да добавя, че с нас ще са нашите музиканти. Ние работим с много и прекрасни, различни хора. Матей Христосков на барабани и този път имаме гост басист -  Христо Михалков.

Двамата се започват в Лос Анджелис, където учат музика. Джаред Катур обяснява какво ги вдъхновява:

Всичко е част от пътя ни и прeпятствията, и положителните емоции. Ако животът ти е като увеселително влакче, значи е добре, препятствията са просто препятствия, не спират пътя.

Анна казва, как се е случила една от песните им:

Аз нещо си бях писала, някакви неща в тетрадката, което, между другото започвам да си го правя като постоянен навик, искам да го вкарам в ежедневието си, просто като дневник. Понякога се получава като дневник, някакви мисли си записвам, понякога в някаква поезия ме избива, без да имам абсолютно никакви очаквания.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени