Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Томаш разочарован след успех на "Берое"

Александър Томаш
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на "Берое" Александър Томаш разкритикува футболистите си, въпреки че те постигнаха победа с 1:0 при визитата на "Септември" (София) в последна среща от шестия кръг на Първа лига и нямат загуба от началото на сезона.

Единствената добра новина тази вечер е победата. Не се получи нищо от това, което исках да видя. За много мои колеги победата стои на първо място, но това не важи за мен. Днес играхме така сякаш не искаме да стигнем до успеха. Всеки един ден трябва да се стремим към него. Не ми хареса това, което видях тази вечер. Имаме много върху какво да работим. Нужно ни е повече самочувствие, за да можем да направим това, което работим на тренировките, коментира Александър Томаш след мача на Националния стадион „Васил Левски”. Според него ЦСКА - София е най-подготвеният отбор в елита на футбола ни в момента.

За мен в момента предстоящият ни съперник - ЦСКА - София, е най-добре подготвеният отбор. Преболедуваха миналата година и в момента берат плодовете на своята работа. Всеки тим има обаче своите слабости и ние ще се опитаме да се възползваме от тях, допълни Александър Томаш. Чуйте още от него:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна