Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Левски" праща двама във Враца

Делио Роси
Снимка: БГНЕС

Ръководството на "Левски" прати двама от най-ярките си таланти под наем. Вратарят Николай Кръстев и крилото Атанас Кабов ще доиграят сезона във Втора лига в тима на "Ботев" (Враца). Двата клуба са се разбрали за наема на играчите и те ще се присъединят към Деян Иванов, който бе пратен при врачани преди около месец.

Към момента Кръстев и Кабов не попадат в плановете на Делио Роси и „сините“ са преценили, че за тях е по-добре да трупат игрова практика в тима на Сашо Ангелов, където им е гарантирано титулярно място.

Стражът бе титуляр за "Левски" в края на миналия сезон. Кръстев направи фантастичен дебют в дербито с ЦСКА - София и дори си спечели повиквателна от Петър Хубчев за националния отбор. Впоследствие получи контузия в плейофа за Лига Европа срещу "Верея" и бе изместен от Божидар Митрев. На „Герена“ се очаква привличането и на Николай Михайлов, поради което е по-добре за младока да трупа опит във Враца.

Атанас Кабов се появи като резерва в няколко мача през миналия сезон, но на този етап му е трудно да се пребори с конкуренцията на по-опитните футболисти в състава.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна