Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Екстремно лятно кино в София



Три вечери в градината на SOHO ще има лятно кино, което благодарение на „Банско Филм Фест“ ще представи най-доброто от екстремното и планинарско кино през последните години. 9 невероятни ленти, прожектирани директно под небето и една плачеща върба.

От Северния ледовит океан до Камчатка, от скалите на Вердон във Франция до Непал и Александра Петрова от „Банско Филм Фест“ разказа в ефира на „Хоризонт“ – „Преди всички“:

Тази вечер започва първото ни лятно екстремно кино в София. Съвместно със SOHO успяхме да реализираме тази идея и от тази вечер до сряда включително, от 8.30 до 10.30 часа, ще можете да видите невероятни филмови ленти, които разказват страхотните истории на приключенски, истински екстремни личности. Всеки един филм е реална история за човешките възможности. Има един доста интересен филм, който е за две екстремни дами - Джъстин и Сара от Англия, които сами с каяци преминават 2 400 километра - от Канада до Аляска, за да прекосят и разгледат Антилските острови, където се срещат с диви животни и силите на Океана.

Екипът на „Банско филм фест“ и SOHO очакват всички желаещи и предлагат страхотни филми, богата програма и с разхладителни напитки.

Билетите могат да бъдат закупени на място или предварително на сайта на „Банско Филм фест“. Фиксираната цена на това удоволствие е 7 лева.

Подробности можете да чуете от звуковия файл.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна