Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Орлин Павлов за посланията във филма „All she wrote”

Ники Илиев и Орлин Павлов
Снимка: БГНЕС

Орлин Павлов е сред главните герои в новия филм „Нокаут или всичко, което тя написа“. Той си партнира със Саня Борисова и Gary Dourdan /актьор от сериала “От местопрестъплението“/.

„All she wrote” през годините си проправя път като израз за „Това е краят”. Спортните коментатори започват да го използват в ситуации на нокаут на ринга. Филмът залага на любовната история и на спортния елемент.

Режисьорът Ники Илиев често успява да привлече чуждестранна звезда във филмите си. До този момент в негови проекти са участвали Кристоф Ламбер в „Чужденецът“, Микеле Плачидо в „Живи легенди“.  Сега Гари е боецът, който трябва да слезе от ринга и да се завърне към музиката. Той  среща красива българка, чийто брат близнак е Орлин Павлов. Героинята на Саня и героят на Гари са странни, асоциални, забавни, това още по- силно ги привлича един към друг.

В началото българският екип си избира друг чуждестранен актьор, той обаче  се оказва със здравословен проблем и лекарска забрана да се бие.  Агентът, който е агент и на Gary Dourdan казва, че той е по-подходящ, абсолютна машина- по 12 часа всеки ден записва песни в студио, репетира бойни сцени,  готов е да снима денонощно.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна