Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Лудогорец": В Истанбул сме, за да спечелим

Върджил Мисиджан
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на футболния ни шампион "Лудогорец" Димитър Димитров очаква тежък мач срещу "Истанбул Башакшехир" утре в групите на Лига Европа.

Съперникът разполага с много качествени футболисти, силни индивидуалности, играли в големи първенства на Европа. Ще ни бъде тежко, но "Лудогорец" също натрупа солиден опит в евротурнирите. Разузнахме добре "Истанбул ББ" и се надявам да спечелим, но и равенство би било добър резултат. Шансовете са 50:50, коментира Димитър Димитров. Треньорът на разградчани не пожела да влиза в подробности защо един от най-добрите играчи на тима от началото на сезона Върджил Мисиджан е извън групата за мача.
Причините са спортно-технически, но не искам да влизам в обяснителен режим. Форстър също не е в групата, тъй като не е готов физически, добави Димитър Димитров.

Наставникът на Абдула Авджъ отбеляза, че "Лудогорец" играе агресивно и има опит в групите на Шампионска лига.

"Лудогорец" играе агресивен футбол, а играчите му натрупаха солиден опит в европейските турнири през последните години. Излизаме с мисъл за победа, целта е да прескочим групите и да се класираме за фазата на елиминации, каза Абдула Авджъ.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна