Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Базар за употребявани уреди и трика в помощ на Фонда за подпомагане на таланти от социално слаби семейства

Снимка: с разрешението на "София-спорт 2017"

Базар – разпродажба на употребявани уреди и трика организира утре в зала „Фестивална“ клуб по художествена гимнастика „София – спорт 2017“.

Всички знаем колко са скъпи уредите и триката за художествена гимнастика. Знаем също, че децата растат бързо и те бързо им умаляват. По тази причина много семейства разполагат със запазени уреди и трика, които биха могли да послужат на подрастващите гимнастички и да се използват и втори, че и трети път, сподели специално за предаването „На финала“ Паулина Петрова – връзки с обществеността на клуба - организатор.

Уредите, които останат непродадени, ще бъдат снимани и ще бъдат качени във фейсбук страницата на клуба, за да могат хората, които не са успели да дойдат на базара, да се свържат с продавачите и да ги закупят.

Инициативата има и благотворителен характер. Идеята на организаторите – при желание участниците (продавачи и купувачи) в базара да дарят 10 процента от продажбите, които да отидат във Фонда за подпомагане на талантливи гимнастички от социално слаби семейства.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!