Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стойко Сакалиев: В ЦСКА-София са били претоварени преди мача с „Левски“

Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на ЦСКА Стойко Сакалиев разкри, че има информация, че футболистите на „червените“ са били претоварени преди дербито с „Левски“. Това е и причината според него играчите на Стамен Белчев да са били толкова слаби през второто полувреме на дербито.

Смея да твърдя, че второто полувреме беше най-слабото за ЦСКА от началото на сезона. Но като информация, която получавам от колеги и от хора в клуба, доколкото разбрах проблемът е в това, че футболистите са били много претоварени. Били уморени от нещо. Не знам каква е причината да бъдеш претоварен в такъв мач, който е веднъж в годината. В този двубой трябва да дадеш максимума от себе си и да покажеш на какво си способен. Не трябва да има някакви оправдания, каза Сакалиев.



Смея да твърдя, че през първото полувреме ЦСКА игра доста добре. Имам в предвид – тактически. Добре разиграваха топката, опитваха се всяка една атака да я завършат. Макар, че според мен Каранга трябваше да бъде много по-активен и през първото и през второто полувреме. Видя се, че ЦСКА доминираше през първото полувреме, но през второто полувреме имаше спад в играта и Левски заигра по-добре. Хубавото беше, че имаха една хубава атмосфера в този мач. Говоря за публиката на стадиона, добави Сакалиев.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени