Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спечелете билети за „Бохеми“ на Ковънт Гардън

| обновено на 03.11.17 в 23:30

На 8-и, 11-и и 12-и ноември в кината Арена в София, Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен и Смолян ще бъдатследващите прожекции от киносезон 2017/2018 на Кралската опера в Лондон „Ковънт Гардън – на операта „Бохеми“ от Пучини.

За първи път „Бохеми” е изпълнена в Кралската опера през 1897 г. и оттогава има над 500 представления на тази престижна сцена. В новия киносезон ще гледаме постановката на Ричард Джоунс /„Борис Годунов”, „Триптих”/. Режисьорът демонстрира своя проницателен поглед към една от най-любимите класически опери, оживяваща с помощта на впечатляващите декори в стила на 50-те години на XIX век на сценографа Стивън Лейнг. В главните роли ще бъдат Майкъл Фабиано и Никол Кар.

Българското национално радио Ви дава шанс да бъдете сред публиката на това изискано музикално удоволствие с билети – подарък от предаването за музикално-сценични изкуства и културен туризъм „Каста дива“. Ако желаете да участвате в томболата, пишете ни на електронната поща castadiva@bnr.bg до 4-и ноември. Жребият ще бъде изтеглен в изданието на „Каста дива“ на 5-и ноември от 20 до 22 ч. по програма „Хоризонт“.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени