Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ясен Иванов: При едно нормално изиграване, щях да съм на полуфинал

Снимка: Личен архив

В момента възстановяването ми върви по план, както казва доктора. Всяка назначена рехабилитация се изпълнява на 100 процента. Предполагам, че в понеделник ще съм без патерици, а в рамките на още месец се надявам да се възстановя на 100 процента. За мое щастие няма да се наложи операция и до два месеца ще бъда на батута за подготовка за европейското първенство, каза специално за предаването „Спорт и музика“ най-добрият ни състезател Ясен Иванов, който пропусна шампионата заради контузия.

До сега няма големи изненади в състезанието. Вчера гледах отборните финали при мъжете. Първото място естествено за Китай, на второ Русия, на трето Япония. Беларус с олимпийския шампион в състава имат доста силен отбор, но заради грешка е един от състезателите не са в тройката. Това което видях в индивидуалната надпревара при мъжете, точно преди месец на световната купа в Испания аз събрах сбор от 110 точки. В момента на полуфинал влизат със 108,5, което означава, че при едно нормално изиграване щях да съм на полуфинал, допълни Иванов.

Не случайно в рамките на четири години ни дават домакинство на второ световно първенство , това означава, че 2013 година организацията е била на високо ниво. Това , което виждам и чувам от колегите и приятелите от другите държави е , че са много доволни от организацията, завърши най-добрият ни батутист.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна