Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Лудогорец": Трябва да изберем печеливша тактика

Димитър Димитров
Снимка: sportal.bg

"Лудогорец" ще играе открит и атакуващ футбол срещу "Истанбул Башакшехир". Това заяви старши-треньорът на "Лудогорец" Димитър Димитров - Херо преди мача между двата отбора от трета група на турнира Лига Европа.

Двубоят е в четвъртък от 22:05 часа на стадион "Лудогорец Арена" в Разград и ще бъде предаван пряко по програма "Хоризонт" на Българското национално радио, а победа ще класира българския шампион за следващия етап на състезанието.

Надявам се тактиката, която ще изберем за мача, да бъде печеливша. За нас е важен крайният резултат. В домакинските мачове опитваме да играем нападателен и открит футбол, така че така ще бъде и утре. "Истанбул" е изключително силен отбор с огромна дълбочина, който може да си позволи да прави големи ротации. Преди първия ни мач с тях те победиха "Фенербахче" с 3:2, а сега и "Галатасарай" с 5:1, което показва колко класен отбор са. Те имат своите шансове за класиране в следващата фаза на Лига Европа и очаквам утре да излязат и да играят атакуващ футбол. Те са тези, които трябва да спечелят на всяка цена утре. За нас и равният е добър резултат, но очаквам да се получи двуостър мач. Предстои ни определено много труден мач, но се надявам да спечелим
, коментира Димитър Димитров. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна