Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фенове на „Лудогорец“ избраха Марселиньо за номер едно

Марселиньо
Снимка: архив

Бразилецът с български паспорт Марселиньо бе избран за футболист на годината в „Лудогорец“ в анкетата, организирана от фенклубовете „Green Ladies“ и „Green Front Т09“. 

Благодаря на всички, които са гласували за мен. Благодаря на съотборниците ми, на ръководството на клуба, на треньорите, с които работя. Наградата е не само за мен, но и за всички, защото ние сме едно семейство, каза Марселиньо, след като получи приза.

За най-добър вратар на 2017 г. на „Лудогорец“ бе избран Ренан дос Сантос. Наградата за най-добър защитник получи Игор Пластун, а за най-добър нападател - Клаудиу Кешерю. Феновете избраха призът за най-голям принос в Лига Европа и Шампионска Лига да бъде връчен на Джоди Лукоки. За най-проспериращ млад талант от школата на „Лудогорец“ бе определен Светослав Ковачев, а наградата за най-добър треньор в ДЮШ бе връчена на Радослав Здравков.

И тази година инициативата „Футболист на годината 2017 в „Лудогорец“ имаше благотворителна кауза. Събраните над 2000 лева от билетите, благотворителния базар, на който се продаваха календари, фен артикули, картички и сладки с логото на любимия отбор, дарения и търга за топката и фланелката бяха връчени на завеждащия на отделението по педиатрия към разградската болница д-р Атанас Станчев. След официалната част дошлите на тържеството имаха възможност да се снимат с любимите футболисти и да вземат автограф.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна