Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Dетектив" увлича в игра на живот и смърт Иван Радоев и Дони

3
Иван Радоев и Дони
Снимка: ТБА
Иван Радоев и Дони влизат в играта „Dетектив“ от Антъни Шафър на сцена-клуб "МаксиМ" в театър "Българска армия". Премиерните спектакли са на 11, 17 и 19 декември.

С динамичен диалог, неочаквани обрати и с интелигентното чувство за хумор на Антъни Шафър, „Dетектив“ е предизвикателство както за публиката, така и за актьорите. Спектакълът е криминале. Игра за двама мъже, които искат да премерят силите, характерите и егото си. Състезание, което на моменти минава всякакви граници и се превръща в игра на живот и смърт. В духа на доброто криминале, нито едно действие не е окончателно и никой не може да отгатне следващия ход на играчите.

СнимкаРежисира ги Надя Асенова, в сценичната среда и мултимедията на Кънчо Касабов.

Иван Радоев споделя мисли за предизвикателството, в което е въвлечен:

Като че ли целият живот е едно състезание. И двамата персонажи са влюбени в една и съща жена... И това, ако не е състезание, здраве му кажете. Когато се стигне до жени, знаете и от историята се е стигало до много кръвопролитни войни, така че в битката за една жена може да се стигне от едно цвете до една брадва. Това е хубавото на театъра, че може да борави с всякакви средства и да представя различни ситуации.


 

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени