Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Лудогорец": Остава да се класираме на 1/2-финал за Купата

Димитър Димитров
Снимка: sportal.bg

Старши-треньорът на футболния "Лудогорец" Димитър Димитров бе доволен от убедителния успех на тима с 2:0 над "Пирин", след който шампионите се завърнаха на лидерската позиция в Първа лига и ще останат там поне до февруари месец догодина. "Лудогорец" има 48 точки, ЦСКА - София е с 47, а "Левски" е с 39.

Вкарахме рано два гола и се успокоихме. Владеехме повече топката, а противникът се бе прибрал дълбоко в своята половина. Не беше толкова лесно. Изправихме се срещу подреден и дисциплиниран тим. Мисля, че в битката за титлата са три отбора - "Лудогорец", ЦСКА - София и "Левски". "Сините" са сериозен отбор и не ги изключвам също, каза Димитър Димитров. Според него всички в "Лудогорец" изпълняват поставените цели.

Стремим се да си вършим работата - да сме първи и да излезем от групите в "Лига Европа". Сега ни остава третата цел: класиране на полуфинал за Купата. Дотук изпълнихме целите си. ЦСКА - София е добър отбор със своите качества и стойности. Ще видим в четвъртък. В предишния мач срещу тях бяхме изморени. Знаете колко тежки двубои имахме преди това. Дано в четвъртък да сме възстановени добре. Те са един от добрите отбори в България, добави Димитър Димитров.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна