Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радуканов: Разликата на "Пирин" с "Лудогорец" е огромна

Милен Радуканов
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на "Пирин" (Благоевград) Милен Радуканов коментира загубата на неговия тим с 0:2 от шампиона "Лудогорец". Специалистът прие философски поражението и призна превъзходството на тима от Разград.

Поздравявам "Лудогорец", класен отбор с класни футболисти. Опитахме да се противопоставим, разликата в класите е огромна, няма какво да се лъжем. Доволен съм от моите футболисти - това, което могат, го дават цял полусезон. Нелеп гол, вкараха ни през стената, не ми го побира главата. Иначе всичко вървеше идеално. Казах им на почивката - няма как да станем атакуващ отбор и да смачкаме "Лудогорец". За съжаление днес не става дума за късмет, а за наша грешка
, каза Милен Радуканов. Според него настроението в "Пирин" е паднало след резултат 0:2.

Имахме настроение, но когато губим е нормално да не изглеждаме щастливи. Имаше негативно тичане. Моите футболистите са си най-добрите, но засега класата им е далеч от тази на "Лудогорец". Вместо да развием отбора, се получи така, че до последно ще се борим да не изпаднем. Дължат се доста суми, не ми е приятно да говоря по този въпрос. Сигурен съм, че ръководството се опитва да ги изчисти, но се получава вакуум, когато не се получават премии и заплати. Когато се работи така, не може да се извлича максимумът. Хубаво ще е да се плати, затова при нас не искат да идват и футболисти. Сложна е ситуацията, и в съблекалнята им казах, на 8 януари се събираме, който реши да поеме по друг път, ние не можем да се сърдим. Дано тогава да има по-положително развитие. Иначе ще е трудно да се работи, добави Милен Радуканов.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени