Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Keшерю за полуфинала с ЦСКА: Ще бъде голяма битка за мъже

Клаудио Кешерю
Снимка: БГНЕС

Нападателят на "Лудогорец" Клаудиу Кешерю изрази задоволство от успеха на тима с 2:0 над "Пирин" в среща от 20-ия кръг на Първа лига. След този успех шампионите отново се изкачиха на първото място във временното класиране и ще посрещнат 2018 година като лидери.

Беше важно да запазим първото място преди паузата в първенството. Срещнахме един от най-добре организирани отбори. Трудно е играе срещу такава защита . Имахме проблеми с този отбор и преди. Притежавахме топката над 70% от игровото време. Солиден мач изнесохме и заслужено спечелихме, коментира Клаудиу Кешерю. Той говори и за жребия за 1/16-финалите в Лига Европа, който противопостави "Лудогорец" срещу "Милан"- 

Това е един от най-трудните отбори, срещу които можеше да се изправим. Миналата година отпаднахме от Копенхаген. Мач за историята на "Лудогорец", както бяха мачовете с "ПСЖ", "Арсенал" и другите. Трябва да се насладим на тези мачове. Каквото има да се случи, ще се случи, продължи Клаудиу Кешерю. Той очаква и интересен сблъсък за Купата на България срещу ЦСКА - София.

Трябва да преминем в следващия кръг за Купата без значение как. Ще бъде голяма битка за мъже. Трябва да направим всичко, за да се класираме напред. Трябва да забравим за тактика и такива неща, трябва да продължим. Наслаждавам се на момента в "Лудогорец". Уважавам клуба, колегите си, треньорите. Този отбор има огромен потенциал. Продължихме напред за "Лига Европа". Чувствам се добре, ще видим какво ще стане с моя договор, завърши Клаудиу Кешерю.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна