Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Картотекират Николай Михайлов в "Омония"

Николай Михайлов
Снимка: Уикипедия

Българският вратар Николай Михайлов ще бъде картотекиран в понеделник за "Омония" (Никозия) и ако бъде готов, ще се появи на вратата още в мача в четвъртък срещу "Пафос", пише кипърският вестник 24sports.com.cy.
Изданието разказва как журналистите са заобиколили новия старши треньор на "Омония" Ивайло Петев с очакване да сподели първите си впечатления от официален мач.
Когато топката отива в нашата защита, ние имаме много проблеми. За отбор като "Омония" това не е добре. През първото полувреме топката два пъти беше изстреляна към нашия вратар и получихме два гола. Мачът с "Пафос" е изключително важен, тъй като този съперник също има амбиции да се класира за топ 6 и участие в битката за титлата. Ясно е, че трудно ще променим отбора само с 1-2 трансфера през зимата. Трябва да вдигнем нивото на наличните футболисти, да ги подобряваме както индивидуално, така и колективно. Иначе като цяло играта беше под наш контрол. Футболистите направиха това, което могат в момента. Пропуснахме и дузпа, така че сами сме си виновни, каза Ивайло Петев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна