Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Славия“ представи трима нови и обяви амбиция за Купата на България

Снимка: БГНЕС

„Славия“ започна подготовка за втората половина на шампионата с трима нови футболисти. На "Овча Купел" днес бяха представени опитният защитник Александър Александров и нападателите Цветелин Чунчуков и Тони Иванов. Отборът напускат Михаил Венков, Юлис Н'Донг и Матеуш Биси.

Треньорът Златомир Загорчич заяви, че основните цели са финал за Купата на България и участие в първата шестица на първенството.

Пожелавам на всички много щастие и късмет през новата година. На нас работата ни да мине добре, без контузии, подготовката ни да мине по план, да се опитваме да изпълним целите си – да се класираме за финала за Купата и съм убеден, че можем да направим това. Искаме да съберем възможно най-много точки и да се класираме за първата шестица.

В Турция ще дойде още един нов, централен защитник от Хърватия. Ивайло Димитров засега е футболист на „Славия“. Започва подготовка с нас и ако има оферта за него, е възможно да си отиде. Ще продължим да налагаме млади момчета в състава. Трима от юношите ще дойдат с нас на лагера в Турция. Това са Пламен Христов, Филип Ангелов и Александър Златков, каза Загорчич.

„Славия“ ще се подготвя до 14 януари в София, след което ще замине за 3-седмичен лагер в Алания, Турция. Засега са уговерени 7 контролни срещи - "Олександрия", "Ахмат", "Нефчи", "Халадаш", ЦСКА (Москва)-2 и "Иртиш" (Павлодар) в Турция, както и на 10 февруари в Стара Загора срещу "Берое".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени