Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кендрик Ламар открехва завесата за саундтрака на "Черната пантера" с горещ нов хит

Кендрик Ламар
Снимка: БГНЕС

Докато очакваме премиерата на "Черната пантера" научихме, че над саундтрака на лентата ще работи носителят на "Грами" Кендрик Ламар. Заедно с Антъни Тифит той приготвя първата си по-сериозна работа за киното. Пилотният сингъл вече се появи и отзивите са положителни.

Парчето All The Stars на Кендирк Ламар и СИЗА излезе миналата седмица и бързо се превърна в най-прибавяния нов хит в плейлистите на американските станции за арендби и хип-хоп музика.

All The Stars е само едно от свежите попълнения в тазседмичния брой на Мюзик Пойнт. В наситеното с нови хитове издание сме включили още Filthy на Джъстин Тимбърлейк и ремикса на Finesse на Бруно Марс, в който участва Карди Би.

Очаквайте още пленяващ микс от съвременен чилаут и инди денс с представители като невероятния Шалу. В програмата ще чуете и популярно парче от щатския арендби и соул чарт, както и номер едно трака в британското денс изброяване, както и актуалното изпълнение на пробиващия талант Джакуис с участието на Дейж Лоуф.

Ще проследим и класациите на поп радиостанциите от двата бряга на Атлантика, за да разберем дали някои е заменил Perfect на Ед Шийрън на първото място на Острова и дали Havana на Камила Кабейо и Йънг Тъг е отбелязала седма седмица на върха в Щатите.

Чуйте саунда на Америка и Великобритания в петък от 8 вечерта или събота от 1 следобед по Радио София.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна