Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Нокаут или всичко, което тя написа"

Момент от официалната премиера на филма
Снимка: All she wrote / Нокаут

Вече седмица по киноекраните върви новият филм на Ники Илиев „Нокаут или всичко, което тя написа“. В лентата отново участва съпругата му Саня, както и куп известни актьори, един от които е Гари Дърден -известен на българските зрители от сериала „От местопрестъплението“.

Това е третият режисьорски дубъл на Ники Илиев и третият филм, в който известен чуждестранен актьор е привлечен в екипа.

Сюжетът се заплита около Аран, който вече се е оттеглил от професионалния спорт и който се запознава с Жана, момиче с подобни на него странности, което всички около нея са обявили за луда. Двамата се впускат в нестандартна и комична любов, дирижирана от Боби – брата на Жана. В ролята на Боби влиза Орлин Павлов. Той определя ролята си като повече от интересна:

В края има ММА битка и ние трябваше да влезем във форма. Особено аз, защото така или иначе Гари е в супер форма и последните шест месеца, малко преди да започнем да снимаме, ходех на кикбокс и на бокс. С Тихомир Минчев, който правеше хореографията на филма, направихме хореография, която изглежда на много високо ниво. Трябваше да се бием в ММА битка и затова трябваше наистина да се спортува сериозно. Ники прави интересни филми, интересни истории, които са лесно смилаеми за публиката. Аз съм с много добри чувства още от „Живи легенди“, а пък с него се познаваме сигурно 20 години назад. Още по-голямо предизвикателство е, че трябваше да играя с човек, снимал световни филми и сериали и 80% от филма е на английски. Гари е много отворен, усмихнат човек, стъпил здраво на земята, без да има претенции, че е бил някъде и че е снимал в Холивуд. Имаше сцени, в които трябваше да ми помага. Страхотен човек!

Саня Борисова - Илиева:

Хората казват различни неща за филма. Предимно са позитивни отзивите. Аз съм изключително доволна от крайния резултат и от сериозните мнения на хората.

Илиева каза още, че филмът ще бъде представен и на фестивали.

Целия репортаж чуйте в звуковия файл.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени