Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Прохазка без договор, но иска да остане в "Левски"

Роман Прохазка все още няма нов договор с "Левски"
Снимка: БГНЕС

Футболен клуб "Левски" и Роман Прохазка все още не са преговаряли за нов договор, разкри словашкият полузащитник по време на пресконференция след лагера в Малта. Той е сред основните играчи на отбора в последните години и дори стана втори капитан след Божидар Митрев, но неговият договор изтича през лятото.  

Имахме разговори и ще продължаваме. Засега не сме си казвали конкретни неща. Ще видим. Аз имам мотивация да играя в "Левски" и съм го казвал много пъти. Най-голямата ми цел е да вдигна трофей в "Левски", което не ми се е случвало, така че съм силно мотивиран. Не сме говорили нещо конкретно, така че няма как да имаме и разминавания. Те казаха, че искат да подпиша, а аз казах окей, каза Роман Прохазка. Според него подготовката е преминала доста успешно. 

Свършихме добра работа на подготовката. Тренирахме здраво и това е добре за нас, защото имахме нужда от тежка подготовка. Не бива да оценявам новите, но на мен ми харесват. Те са тук, за да вдигнат класата на отбора и аз вярвам, че това ще се случи, добави Роман Прохазка.  

Чуйте още какво каза още той:


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!