Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Безплатен вход за европейската квалификация България - Холандия

От Българската федерация по баскетбол решиха да зарадват феновете на женския баскетбол и да пуснат безплатен вход за мача България - Холандия от квалификациите за европейско първенство през 2019 години.

Двубоят е в събота, 10 февруари, от 18:30 часа в зала "Универсиада" в София.

Направихме го за двубоя с Испания и беше много приятно, като видяхме почти пълна зала. Имаме шанс за победа, само ако всички се обединим и подкрепим момичетата. Дано и в събота видим пълна зала, коментира решението президентът на федерацията Георги Глушков.

Надявам се хората да дойдат в зала "Универсиада". Срещу Испания беше доста приятно, като беше пълно. Холандия не е европейски шампион, но е отбор, с който можем да се преборим и да го победим. Ще имаме нужда от подкрепа, добави старши треньорът на тима ни Стефан Михайлов.

В събота от 18:30 часа започваме втория цикъл от квалификационния турнир за европейско първенство. Ще се изправим срещу преодолим за нас съперник. Елате да ни подкрепите в битката ни за победа и най-вече, заради името на България, обединиха се и националките, начело с капитана си Димана Георгиева.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени