Eмисия новини
от 16.00 часа

Треньорът на "Ботев" Пловдив: Дано се възползваме от слабите страни на "Левски"

Николай Киров
Снимка: Архив

Старши-треньорът на "Ботев" (Пловдив) Николай Киров си пожела неговите футболисти да бъдат готови и да се възползват от слабите страни на "Левски". "Ботев" гостува в неделя от 17.30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Надявам се да бъдем готови за предстоящите мачове от първенство. Контролните срещи са една важна част от тренировъчния процес. Те са възможност да се експериментират различни варианти. Свършихме доста работа. Имаше контроли, в които нещата не се получиха, както трябва. При нас нямаше голямо текучество през този трансферен период. Разделихме се с определени футболисти. Надявам се да сме взели техни достойни заместници. Важно е да се правят изводи от всяка една загуба. Не останах доволен от настройката на играчите при загубата от "Ботев" Враца. Направили сме нужните си поуки и се подготвяме за първия мач от първенството, каза Николай Киров. Той увери, че в "Ботев" са се опитали да разузнаят играта на "Левски".

Запознаваме се в детайли с играта на "Левски", вижда се промяна в играта. Имат нови състезатели най-вече в средата на терена и в атака. Надявам се ние като треньори да си свършим перфектното работата. Важно е ние да противодействаме на силните страни в играта на "Левски" и да се възползваме от техните слаби. Надявам се, че ще прекъснем тази лоша серия при гостуванията на Левски. Изпратихме добра година, но тя вече е в миналото. Ние трябва да направим всичко възможно, за да постигнем силни резултати, добави Николай Киров.

Още от

Последно в Спорт

Всички новини в Спорт: днес | вчера