Eмисия новини
от 23.00 часа

Трикратна носителка на "Грами" изпълнява водещата песен в "Привличане"

Трикратна носителка на "Грами" пее във водещата песен на новия български филм "Привличане", чиято премиера предстои на 23 февруари. В лентата на Мартин Макариев участват Яна Маринова и Александър Сано, а по музиката и аранжимента на песента заедно работят Станислав Вълев - Стани и Васко Иванов - Декстър. В "Хоризонт до обед" Вълев, който работи в Копенхаген, сподели, че дълго е търсил контакт с Тифани Фред преди тя да изпее "We like it loud":

Понеже е много заета ми отне доста време да се свържа с нея. В Дания е едно часово време, а в Щатите друго - в три часа през нощта успяхме да се чуем по Skype и да ѝ обясня каква ми е идеята, понеже първоначалната идея не ми хареса. Тя се справи доста добре. После, разбира се, дойде Васко - Декстъра, който донаправи всичко да стане просто перфектно. Мисля, че успяхме да правим нещо доста интересно.

Иванов, който работи по музиката към филма, нарече Тифани Фред световен изпълнител, а работата с нея - голяма чест. Изпълнителката обаче е твърде заета и няма да присъства на премиерата на филма. Вълев и Фред имат проект за нова съвместна песен. 


Още от

Последно в Кино

Всички новини в Кино: днес | вчера

Най-четени