Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Асоциация за регулиране на отношенията в етажната собственост брани интересите на гражданите

Снимка: БГНЕС

Създадохме тази организация като средство за защита на общите интереси. Това подчерта в предаването "Преди всички" Павел Миланов, председател на Асоциацията за регулиране на отношенията в етажната собственост.

По думите му, всичко започнало заради това, че нямало кой да стане домоуправител на вход, в който той живее и той се захванал с това преди три години. Миланов поясни, че в асоциацията могат да членуват председатели на етажна собственост, които представляват етажните собствености, могат да членуват и индивидуални граждани, които имат проблеми в етажната собственост.

Нашата асоциация има за цел да регулира отношенията в етажната собственост, да заема законовата позиция, да потърси подкрепата на институциите и да реши проблемите. В общи линии ние се надяваме чрез асоциацията да може да защитим определени позиции, както и да убедим хората в етажната собственост, че това е обща собственост и че влагайки средства, те ще повишат и цената на имотите си, и ще се чувстват комфортно в дома си.

Цялото интервю с Павел Миланов можете да чуете от звуковия файл.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени