Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Асоциация за регулиране на отношенията в етажната собственост вече работи в София

Снимка: БГНЕС

Асоциация за регулиране на отношенията в етажната собственост вече работи в София. Нейната цел е да защитава интересите на собственици и на ползвателите на етажна собственост. Дейността ѝ предвижда срещи с хора по места, срещи с районни кметове, това обясни председателят на асоциацията Павел Миланов:

Всички проблеми, които хората срещат в етажната собственост, могат да ги консултират с нас, набираме си членска маса, търсим широка подкрепа, за да може да отстояваме правата им пред държавни институции., общински администрации и доставчици на етажната собственост.


Всеки, който влезе в тази асоциация, си води своите проблеми, които от години не можем да решим и се надяваме заедно с общи усилия да го направим. Постоянно идват и нови сигнали. Групираме го, за да можем да ги решаваме поетапно.

Миланов обясни какви точно са сигналите:

Има и към доставчици, има и към районни администрации, недоволни сме и от надеждата на МРРБ за телевизионни шахти, които вкарват в огромни разходи етажните собствености, при положение че е редно ВиК операторът да си ги поддържа.


Най-важно е да се преборим за земята под сградите, построени с право на строеж. Тази земя вече ни прави реални собственици и ще можем да инвестираме спокойно в имотите си.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна