Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламен Попов: Искам да събудя вярата на хората

Снимка: pixabay.com

Пламен Попов днес ще представи книгата си „Предприемачът“. В предаването „Хоризонт до обед“ Попов, който е създал онлайн академията Университет за личностно развитие и предприемачество, разказа за обучението:

Жаравата е една метафора за нашите страхове и за това, което ни спира в живота да постигаме това, което искаме. В рамките на обучението, което започна днес и което ще продължи до неделя, 4-дневно обучение по цял ден, курсистите още първия ден работят със своите страхове и минават по „жарава“, за да се сблъскат със страховете си и минавайки през една имагинерна болка, всъщност да видят на какво са способни. /…/ Тази вечер ще осъществим това мероприятие на Паметника на съветската армия в Борисовата градина в 19.30 ч.

Човек се учи през провалите, т.е. няма провали, има уроци, каза Попов и добави, че точно за това се говори в неговата книга „Предприемачът“. Той обясни, че с всичките си инициативи, включително проектът „Аз събуждам България“, иска да събуди вярата на хората, защото сме започнали да я губим.

Цялото интервю чуйте в звуковия файл.  

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна