Eмисия новини
от 00.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

19-годишно момиче загина при тежка катастрофа в района на Драгичево

| обновено на 25.02.18 в 15:48
Снимка: БГНЕС

19-годишно момиче е загинало при тежък пътен инцидент в района на Драгичево, съобщиха от МВР. Друга жена е настанена в болнично заведение, след като два автомобила са се ударили в близост до бензиностанцията в региона. От Пътна полиция препоръчват на водачите, пътуващи към София, да използват АМ "Люлин". От МВР също призоваха да не се пътува, ако не е крайно наложително, заради влошаващите се метеорологични условия.

Заради катастрофа, временно e ограничено движението по магистрала "Тракия", при 25 километър, в посока София, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Движението се пренасочва в аварийната лента на магистралата. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост. 
От Агенция "Пътна инфраструктура" предупреждават, че при рязко влошаване на времето ще бъде ограничавано движението на тежкотоварните коли, а където се налага - може да бъде изцяло спирано. От агенцията призовават шофьорите да отложат тръгването си в следващите 24 часа, ако то не е спешно. Необходимо е автомобилите да са подготвени за зимни условия, а водачите им да карат със съобразена скорост и с повишено внимание. 
Поради силен снеговалеж е спряно движението на тежки камиони по пътя Видин-Монтана. Обходният маршрут е през селата Дунавци, Арчар, Добри дол, Тополовец и Ружинци. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна