Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дамите от Bella Voce канят гости в Кабаре "Модерн"

Сред приглушената светлина на нощно заведение пет дами събират своите пътища, за да сподели всяка от тях своята история. Вълнуващ разказ за радост, мъка, страст, ревност, любов и красота, преплетени в съдбите на петте героини. Как? Предстои да видите сред задимения полумрак на Кабаре "Модерн" с песните на Сати, Вайл, Бритън, Гроте и др.

Това гласи поканата на вокалния ансамбъл Bella Voce, който обединява творческите енергии на Елена Механджийска, Мария Яковчева и  Росица Павлова-Инджева, към които за този проект се присъединяват Рада Тотева и Милена Гюрова. На пианото е Маргарита Илиева, режисьор и хореограф е Мариана Крънчева, а сред всички тези дами танцува Стефан Вучов.


Кабаре "Модерн"
е само един от концертните проекти на Bella Voce и ще бъде представен за трети път пред публика - на 10 март от 19 часа в камерна зала "България".

В интервю за предаването "Алегро виваче" по "Хоризонт" Елена Механджийска, Мария Яковчева и  Росица Павлова-Инджева разказаха за най-привлекателните страни на тяхната програма. Чуйте в звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна