Eмисия новини
от 05.00 часа

Димитър Димитров: Твърденията, че напускам „Лудогорец“ са спекулации

Димитър Димитров
Снимка: ludogorets.com

Старши треньорът на „Лудогорец“ Димитър Димитров излезе с официално становище по повод публикации в медиите, че след края на сезона ще напусне поста си.

„Уважаеми привърженици на „Лудогорец“,

По повод внушенията за моето бъдеще в „Лудогорец“, които периодично се тиражират в средствата за масова информация, бих искал да ви уверя, че те са плод на измислици и са част от обичайната пропаганда срещу любимия ни отбор. Искам да ви уверя, че към настоящия момент имам отлични отношения със собствениците, ръководството и футболистите на „Лудогорец“.

"Както всяко начало, и за мен бе трудна адаптацията в клуба, но с течение на времето изградихме един страхотен колектив. Не само с колегите от спортно-техническата част и тези в детско-юношеската академия, но и с всички останали колеги, които движат процесите в „Лудогорец“. Удовлетворен съм от комуникацията с футболистите, с които съм убеден, че ще постигаме заедно целите, поставени ни от собствениците. Твърденията, че напускам клуба през лятото са спекулация, която цели да създаде напрежение в отбора в навечерието на плейофите, където ще се реши битката за титлата. Аз се чувствам добре в България и съм убеден, че с „Лудогорец“ тепърва ще спечеля много отличия и ще радваме всички вас, привържениците на „Лудогорец“, се казва в официалното изявление на треньора.


Още от

Последно в Спорт

Всички новини в Спорт: днес | вчера