Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Holiday Heroes“ с турнири по баскетбол и тенис за подпомагане на семейства в нужда по Великден

Снимка: „Holiday Heroes“

„Holiday Heroes“ организира турнири по баскетбол и тенис за подпомагане на семейства в нужда по повод Великденските празници

За трета поредна година “Празничните герои“заедно с Национална Баскетболна Лига и BGO Software Баскетболна Лига, са подготвили незабравима баскетболна изненада за социално – отговорните фирми. Събитието ще се проведе на 25 март, а домакин ще е столичната зала „Универсиада“. Там всички отбори, регистрирали се за участие ще могат да проверят, колко високо могат да скачат и кои са повлителите на баскетболния кош. Всеки отбор ще има собствен ментор – топ играч от Националната Баскетболна Лига.

6 дни по-късно в Русе „Holiday Heroes“организира благотворителен турнир по тенис за смесени двойкии двойки мъже. Събитието, което е част от спортната серия „Спортувай с мисия“ се организира с помощта на Сдружение „Актив“ и „Арена Тенис“. В програмата на проявата е предвидено тези, които се запишат за участие до 23 март да демонстрират форхенд и бекхенд на кортовете на  “Тенис клуб Приста 2011”.

С всички средства, събрани в благотворителните турнирище се закупят най-необходимите хранителни продукти за великденските празнични пакети. Те ще бъдат доставени в домовете на хиляди семейства в нужда из цяла България, за да бъде Великден един истински празник.

БНР е медиен партньор на турнирите!


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени