Eмисия новини
от 02.00 часа

Капитанът на "Левски" с нов договор

Изпълнителният директор на "Левски" Красимир Иванов и Божидар Митрев позират след подписването на новия договор на вратаря
Снимка: Levski.bg

Капитанът на футболния "Левски" Божидар Митрев подписа нов договор с клуба. Това обявиха от ръководството на "сините" на официалния си сайт. Заедно с Митрев договор с клуба подписа и Ивайло Найденов. Новите договори на двамата са до юни 2020 година. Сегашният контракт на Митрев изтичаше в края на сезона, докато този на Найденов бе до лятото на 2019 година.

30-годишният Митрев има 29 мача през този сезон и общо 82 двубоя с екипа на "Левски", докато 19-годишният Найденов има седем срещи през тази кампания и общо 16 мача за представителния тим на 26-кратните шампиони.
Митрев и Найденов са двама от малкото българи в състава на "Левски", а от началото на сезона в клуба бяха привлечени 15 чужденци.

В края на този сезон изтичат договорите на полузащитниците Васил Панайотов и Роман Прохазка. И на двамата до момента не са отправени предложения за удължаване на договорите им и те могат да си тръгнат като свободни агенти.

Още от

Последно в

Всички новини в Спорт: днес | вчера