Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Милчо Ангелов: „Славия“ е най-симпатичният отбор в България

Милчо Ангелов
Снимка: БГНЕС

Нападателят Милчо Ангелов е на мнение, че „Славия“ е най-симпатичният отбор в България заради налагането на млади българи в първия отбор. Ангелов бе награден днес за играч №1 на 23-тия кръг, когато донесе равенството на „Славия“ 1:1 срещу „Витоша“ с гол в последните минути.

"Избрах „Славия“, защото това е най-симпатичният отбор в цяла България, защото играят само млади момчета, имаме и опитни играчи и повечето сме българи. Това според мен трябва да бъде водещо в цялата страна", заяви Ангелов.

"Цели не са ни поставяли, но ние ще се опитаме с всяка победа да си затвърдим седмата позиция и да се опитаме да играем в Европа. Искаме 7-то място и да спечелим Купата на България. Доволен съм, че победихме в Русе. Беше много труден и непредвидим мач. Но се радвам, че победихме и вярвам, че тази победа ще ни даде сили за още успехи", добави нападателят.

Милчо Ангелов даде и прогноза за дербито ЦСКА – „Левски“ в неделя. "Очакванията са ми ЦСКА да победи, но ще гледаме един много хубав мач, чакан от цяла България. Няма футболист, който не иска да участва в дербито на България и е нормално да съжалявам за това", завърши Милчо Ангелов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна