Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиан Илиев: Проспахме първото полувреме

Илиан Илиев
Снимка: БГНЕС

"Проспахме първото полувреме и бяхме много сковани, очаквахме някой друг да ни свърши работата". Това заяви след загубата от "Локомотив" Пловдив с 0:1 Илиан Илиев. Старши-треньорът на "Черно море" бе видимо разочарован от новата загуба на неговия тим.

"Психиката е много важен фактор навсякъде, особено при нас, както сме в такава негативна поредица. През второто полувреме се вдигнахме, създадохме ситуации, но със скованост пред гола не можахме поне да изравним, което е неприятно. Сега влизаме в един поток, в който всеки мач е важен. Нямахме контузени, имахме хора, които останаха извън групата. Трябва да се извиним на хората. Ако бяхме върнали един гол щеше да е друго. Оттук-нататък е много важно да разберат футболистите, че няма да дойде друг някой да ни свърши работата. Не че не се вложиха днес, но психиката е много важна", каза Илиан Илиев. Той не се нае да прогнозира какво е състоянието на контузения Мариан Огнянов.

"Не знам какво е състоянието на Мариан Огнянов. Има достатъчно време до края на този или началото на другия месец да се възстанови", добави Илиан Илиев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени