Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Президентът на „Рома“ се изкъпа във фонтан (видео)

Алесандро Флоренци
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Президентът на „Рома“ Джеймс Палота бе на върха на щастието след изключителната победа на неговия отбор с 3:0 срещу „Барселона“, която класира "вълците" на полуфиналите в Шампионска лига.

Босът отпразнува победата, като се изкъпа с дрехите във фонтан на „Пиаца дел Пополо“ в Рим под радостните възгласи на стотици привърженици на „Рома“.

"Това е най-голямата победа за тези пет години, в които съм в клуба. Загубихме незаслужено с 1:4 в първия мач и знаехме, че трябва да спечелим с 3:0 на реванша, за да продължим. В този мач показахме какво означава „Рома", коментира Палота.

По-късно кметицата на Вечния град Вирджиния Раги обяви, че ще глоби 60-годишния президент. Палота се извини за поведението си и обяви, че ще плати санкцията. Къпането в римските фонтани е строго забранено.

Юношата на „джалоросите“ Алесандро Флоренци смята, че отборът е показал почти перфектна игра.

"Тактически надиграхме съперника. Ако „Барселона“ не владее постоянно топката, им е доста трудно. Като се замисля, в този мач съперникът не създаде никакви голови положения", заяви халфът.

Раджа Наинголан добави, че съотборниците му са искали повече победата и са я заслужавали напълно, както и класирането на полуфинал.


Джеймс Палота влиза във фонтана с дрехите


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!