Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започва втори етап на кампанията "Неочаквана ваканция"

Снимка: pixabay.com

Министерство на туризма започва втори етап на кампанията "Неочаквана ваканция", която се провежда под надслов "Една почивка никога не стига!“.

Целта е да се популяризират разнообразните възможности за туризъм в страната и да се насърчат повече българи да почиват у нас. В надпреварата за над 20 безплатни ваканции могат да се включат всички туристи, направили най-малко три или повече последователни нощувки у нас през април и май. Те трябва да се регистрират на сайта на инициативата https://www.neochakvanavakancia.bg до 10 юни, като представят валиден документ за осъществената почивка. Периодът за включване за участие в кампанията е до 10.06.2018 г.  Наградите са ваканции в страната, предоставени от партньори на Министерство на туризма, а имената на печелившите ще бъдат изтеглени в сградата на Министерството на туризма посредством специално разработен софтуер в присъствието на нотариус не по- късно от 18 юни 2018 година и ще бъдат оповестени на интернет страницата на кампанията.

Първият етап на играта беше проведен в периода октомври - декември 2017 година. Тогава се включиха над 1700 души, от които бяха изтеглени 30 печеливши.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна