Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В ново амплоа

Веси Бонева: Аз съм търсач и тепърва ще откривам таланти в себе си

Вярата трябва да бъде по-силна от всичко

Отскоро започнах да импровизирам с четката, казва певицата Веси Бонева и допълва: На шега нарекох това свое занимание "цветотерапия", което за мен е отделяне от реалността, от проблемите, от стреса, от цялото това тичане. Реших малко да спра, да се вгледам в себе си и да погледна през призмата на различните цветове, които много обичам.

Поводът е участието на певицата в колективната изложба, озаглавена "Трио нюанси", където тя е в компанията на джаз певеца Васил Петров и художника Панчо Малезанов.

Веси Бонева е благодарна именно на художника Панчо Малезанов, който я окуражава в новото й поприще, виждайки в нея свой колега. Затова е убедена, че човек не трябва да спира да търси своите таланти.

За себе си казва, че е търсач и тепърва ще отрива нови свои таланти. Няма да спра до тук, защото светът е едно изключително интересно място, което трябва да бъде преоткривано отвътре навън.

Пожеланието на певицата към всички, които носят талант в себе си, но не подозират за него, е да започнат да остават малко повече сами със себе си, да се опитат да чуят своя вътрешен глас, да се преборят със страховете си и да опознаят своите вътрешни светове, откъдето идват нашите таланти и изкуство.

Колкото до музиката Веси Бонева споделя, че през последните седмици е заснела три видеоклипа. Предстоят ѝ и международни проекти. Тази година ще издаде и нов албум. Категорична е, че вярата трябва да е по-силна от материализма и от всичко, в което сме възпитавани да вярваме.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!