Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Петков си пожела финал с "Левски" за купата

Георги Петков ще продължи договора си със "Славия" за още един сезон
Снимка: БГНЕС

Пожелавам си да играя финал за купата на България срещу "Левски". Това заяви вратарят на "Славия" Георги Петков. Неговият тим се изправя в полуфинал реванш срещу "Ботев" идващия вторник в София. "Белите" загубиха с 1:2 първата среща в Пловдив.

"Добър резултат постигнахме в Пловдив. През първото полувреме не стояхме добре, но голът на Иван Минчев ни дава шанс на реванша. Искам на финала да играя срещу "Левски", каза Георги Петков. 42-годишният вратар изкара 10 години като вратар на "Левски".

"Левски" и ЦСКА - София изостават като организация и това се вижда в изявите им. Затова и "Лудогорец" се представя на ниво. В "Славия" се залага на млади футболисти. Такава е политиката на клуба и при интерес от чужбина нито един футболист не бива спиран за трансфер", допълни Георги Петков. Той уточни, че вече е възстановен от контузията в рамото и се подготвя наравно със съотборниците си.

"Чувствам се добре. Всяка една тренировка е удоволствие за мен. Докато мога ще помагам. Ще остана, докато съм здрав и не изпитвам мускулни контузии. Имам уговорка с ръководството и ще остана в "Славия" още един сезон",. допълни Георги Петков. Чуйте още от него: 



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени