Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Силви Вартан ще изнесе своя концерт в Зала 1 на НДК

Снимка: БГНЕС

Силви Вартан ще изнесе своя концерт пред софийска публика на 21 април в Зала 1 на НДК. Шоуто е част от световното ѝ турне „Forever Silvie“, посветено на френската рокендрол легенда Джони Холидей, който почина през декември 2017 г. 

Какво ще остане завинаги в живота ѝ, френската певица сподели в интервю на музикалния редактор в БНР Радослава Топалова:
"Детството ми ще остане завинаги, родителите ми са завинаги, както и красивите моменти, които споделям чрез музиката ми и удоволствието, което имам да я споделям с хората. Чувствам се късметлийка и всичко това се научих да обичам в България. Много силно съм привързана към България. Спомням си живота там - градината на моя дядо и любовта на семейството ми, както си спомням и се връщам в хотелската стая, в която бяхме, когато пристигнахме за първи път във Франция и се чувствам добре. Затварям очите си и винаги се връщам на тези места. Те са много, много важни за мен и никога няма да ги забравя. Зависи много от живота, който си имал, от опита, от родителите, които да ти покажат пътя. Не можеш да живееш чужд живот. Трябва да се опитваш да бъдеш добър човек. Това е ключът - да обичаш. Това те прави щастлив човек".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени