Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Карибски пирати“ 6

БНР Новини
Снимка: БТА
Тези дни Валентин Радев, министърът на вътрешните работи, се срещна с ръководството на БФС, депутати и спортното министерство на Националния стадион „Васил Левски“ в София, за да обсъдят бъдещи мерки за сигурност при футболни срещи. Срещата е по инициатива на спортният министър Красен Кралев, който преди това е имал разговор с главния секретар на МВР Младен Маринов заради тежко ранената полицайка на мача Левски - ЦСКА.
На среща на стадион „Васил Левски“ вътрешният министър и всички присъстващи от системата на МВР се явиха с черни превръзки на едното око в знак на солидарност с ранената жандармеристка Гергана Зашева-Методиева.
Не знам в чия глава е възникнала тази идея, но със сигурност мога да я окачествя като лош ПР. Черната превръзка на окото на министъра и на всички присъстващи от системата на МВР ни напомниха за римейк на филмовата поредица от пет филма „Карибски пирати“. Гротесков и лош римейк. И не беше проява на съпричастност, според мен. И само за протокола – когато ти е ранено окото или са ти направили операция се слага марлена превръзка. Но това е само за протокола.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени