Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Зидан: Работата ни не е свършена, ще атакуваме от началото

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Треньорът на „Реал“ (Мадрид) Зинедин Зидан е категоричен, че неговият отбор има още работа за вършене в реванша в Шампионската лига срещу „Байерн“ на стадион „Сантяго Бернабеу“ във вторник. В Мюнхен „белият балет“ спечели с 2:1 и е на крачка от трети пореден финал в турнира.

„Ключът за нас ще бъде да мислим за победата и да излезем на терена решени да я спечелим и да атакуваме от самото начало. Това е полуфинал и ние знаем колко е важен този мач и знаем какво трябва да направим“, заяви френският специалист на пресконференция в Мадрид днес, цитиран от Ройтерс.

Зидан има проблеми със състава. Дани Карбахал е с травма в слабините, Начо и Иско са с контузии, но треньорът се надява, че ще може да разчита на последните двама.

„Начо беше доста време извън игра, но вече тренира с отбора и може да влезе в игра“, разкри Зизу.

Капитанът на „Реал“ Серхио Рамос също заяви, че ще се борят за нова победа.

„Постигнахме добър резултат там, но трябва да мислим, че резултатът е все още 0:0. Искаме да защитаваме титлата си и да победим германците. Направихме така, че невъзможното да изглежда лесно. В последните четири години спечелихме три пъти Шампионската лига. Предизвикателство е за нас да подобрим своя рекорд“, заяви защитникът.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени