Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Левски" задържа Роси, Прохазка и Панайотов

Красимир Иванов (вдясно)
Снимка: БГНЕС

Делио Роси ще води "Левски" и през следващия сезон, загатна изпълнителният директор на "сините" Красимир Иванов след пресконференцията на тема "75 години Гунди". Той обясни, че италианецът има договор за още един сезон и евентуално неучастие в евротурнирите няма да повлияе на бъдещето му в "Левски".
"Треньорският пост не зависи от участието в Европа. Г-н Роси има още една година по договор и след баража ще имаме разговор, ще видим какво сме направили добре и какво не сме направили добре", каза Красимир Иванов. Според него запазването на гръбнака на отбора не зависи толкова от участието в европейските турнири.

"Ние се надяваме да имаме шанс в тях да покажем докъде сме стигнали с развитието на отбора. Една от причините големи футболисти да идват в "Левски" е възможността да излязат на по-голяма сцена и заради това евротурнирите са важни за клуба. На нас те ни дават възможност да привличаме играчи. Това е един голям плюс. Ние с Прохазка и с неговия агент сме в разговори активно от около 3 седмици. Още след лагера в Малта отправихме предложение и се надявам в рамките на тази седмица този разговор да бъде завършен. С Панайотов нещата стоят горе-долу по същия начин", завърши Красимир Иванов. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна