Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Елена Иванова: Слънчев бряг предлага многолик, многопластов продукт

Този сезон ще бъде по-добър от предходния

Слънчев бряг
Снимка: wikipedia.org

„Всяка година по това време казваме: ние сме оптимисти. Гледаме оптимистично напред и смятаме, че този сезон ще бъде по-добър от предходния. И установяваме, че с този позитивизъм, постигаме наистина да се случи така.“, каза в интервю за „Хоризонт“  Елена Иванова, председател на Съюза на собствениците – Слънчев бряг.
Според нея добър показател е много голямата интензивност на ранните записвания.
По думите ѝ, данните показват, че най-много туристи се очакват от Великобритания и Русия, но немският пазар не изостава и сериозният интерес от Германия през тази година се потвърждава.
Гостите от Израел също са традиционни за България, допълва председателката на браншовия съюз. Тя изрази очакване интерес към страната да бъде проявен и от арабските пазари, но въпреки постъпилите запитвания, според Иванова, все още активността в това отношение не е много голяма.
В заключение ръководителката на Съюза на собствениците – Слънчев бряг подчерта, че курортът е изключително голям и предлага място за почивка, както за семейства с деца, така и за по-млади клиенти:
 

Снимка„Да, курортът не е стерилен. Истина е. И аз никога не бих апелирала към това той да стане такъв… Ние, хората, които работим там, смятаме, че трябва да се развива и да предлага това, което се търси на пазара. Действително Слънчев бряг предлага това, което пазарът иска – за едните, за другите, за по-възрастните, за по-младите. Там е много интересно... Слънчев бряг работи много добре, актуален е, говори се много за него. И това само по себе си означава (защото и лошата реклама е реклама), че курортът се развива. И курортът действително предлага един продукт многолик, многопластов“. 

Разговорът с председателя на Съюза на собствениците – Слънчев бряг Елена Иванова можете да чуете от звуковия файл.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна