Зов за помощ за Венцислав Миланов, страдащ от рядко автоимунно заболяване

Продължава кампанията за набиране на средства за 53-годишния Венцислав Миланов от София. Той страда от рядко автоимунно заболяване. За лечението му са необходими 12 хиляди лева, като до момента са събрани 2 хиляди лева. Мъжът не може да се храни и обслужва сам, не може да държи изправена главата си.
Сестра му Адриана Миланова сподели:
"Благодаря на хората, които се отзоваха. Това бяха предимно възрастни хора с малки суми, но не е достатъчно за лечението. Положението на Венцислав е много тежко. Това заболяване е една безкрайна мъка. Сега, когато е топло, той се чувства изключително зле и има нужда от тези процедури, но уви до този момент не можем да си го позволим".
Хората, които искат да помогнат, могат да се свържат с Адриана на телефон: 0885 16 00 57.
Цялото интервю с Адриана Миланова можете да чуете от звуковия файл.

Свързани новини
Венцислав Миланов

Студенти от НАТФИЗ правят концерт в помощ на Венцислав Миланов

Студенти от НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" организират благотворителен концерт в помощ на Венцислав Миланов от София. Той страда от рядко автоимунно заболяване. Мъжът не може да се храни и обслужва сам и не може да държи изправена главата си.  Преди..

публикувано на 20.04.18 в 17:24

Венцислав Миланов страда от рядко автоимунно заболяване и има нужда от помощ

"Днес разбрах, че мой познат страда от автоимунно заболяване, нуждае се от лечение и търси начини да събере средства. Той е най-обикновен човек, скромен, не се е прославил с нищо. Необикновеното при него е само това, че сам е отгледал детето..

публикувано на 09.04.18 в 10:49
Още от категорията

ОДМВР-Разград организира дарителска кампания за децата на полицейски служител

ОДМВР-Разград организира дарителска кампания за децата на полицейски служител, съобщава пресцентърт на Дирекцията. Инициативата тръгна от началника на РУ-Лозница, където работи младши инспектор Димитър Терзиев. Писмо от директора на ОДМВР старши..

публикувано на 10.05.18 в 13:52

Да помогнем на Ели да живее

Елисавета Дафова, наш колега и приятел, дългогодишен служител на БНР – Радио Пловдив, се нуждае от финансова помощ за животоподдържаща терапия и трансплантация на бял дроб. Диагнозата на Ели, която е на 48 години, е 4-ти стадий на идиопатична..

публикувано на 03.04.18 в 15:55

БНР благодари на всички, които помогнаха за успешната операция на Станислава Пирчева

Преди дни успешно бе осъществена операцията по отстраняването на мозъчния тумор на журналистката Станислава Пирчева. Любимата водеща на Нощния блок на програма „Хоризонт“ предизвика вълна от съпричастност. Сумата бе събрана за изключително кратко..

публикувано на 05.02.18 в 10:53

Журналистът от БНР Станислав Буковалов се нуждае спешно от помощ за лечение

Колегата ни Станислав Буковалов, журналист от БНР, се нуждае спешно от финансова помощ за лечение. Той претърпя две хирургически интервенции за отстраняване на аденом на хипофизата.  След последвал мозъчен абсцес обаче се налага да му бъде извършена..

публикувано на 17.11.17 в 10:52

Петър Иванов от Велико Търново се нуждае от помощ

Силата на човешкия дух е безгранична, когато имаш приятелска подкрепа. Когато съдбата ти е нанесла удар, най-лошото нещо е да останеш сам и да се предадеш. В предаването "Хоризонт за вас" разказваме за 41-годишния Петър Иванов от Велико Търново, който..

публикувано на 06.10.17 в 17:42

Кампания за животоспасяваща трансплантация на бели дробове на 44-годишния Даниел Петков

Българското национално радио подкрепя дарителска кампания за животоспасяваща операция на Даниел Петков . Мъжът очаква трансплантация на бели дробове. Освен  сумата са операцията обаче са необходими 6 хиляди евро за рехабилитация. Даниел Петков е..

публикувано на 14.06.17 в 14:17

Божидар Кръстев от Камено се нуждае от средства за операция в Турция

32 хиляди 650 долара са необходими за спасяване на живота на 7-годишния Божидар Кръстев от бургаския град Камено. Детето страда от тумор на гръбначния стълб и вече е оперирано веднъж у нас. Нуждае се от спешна втора операция, която ще се извърши в..

публикувано на 04.05.17 в 12:10