Eмисия новини
от 09.00 часа

Второ издание на фестивала "Радио парк фест"

Автор:


На 15-ти, 16-ти и 17-ти юни предстои второто издание на фестивала "Радио Парк Фест". Това е летният подарък на БНР към слушателите.
За втора поредна година на Голямата поляна в Южния парк посрещаме лятото с едни от най-актуалните български музиканти. В трите фестивални дни посетителите ще имат възможността да чуят и видят на живо Мартен Роберто, DJ Rawland, Dead Man`s Hat , Saint Electrics, Jeremy?, Bobo And The Gang, Ангел Ковачев, Прея, Рут Колева, Стефан Вълдобрев, а специален гост на събитието е легендарният китарист Влатко Стефановски, който ще излезе на сцената с биг бенда на Българското Национално Радио.

Антони Дончев, диригент на биг бенда, сподели:

"Този концерт с Влатко Стефановски ще бъде нашият трети за един сезон. Тъй като в първите два концерта, които вече минаха, доста хора останаха извън залата, сега ще имат възможност всички хора, които искат да чуят концерта, да се докоснат до тази изключително вълнуваща музика. Всъщност аз мисля, че няма съмнение, че музиката е най-комуникативният, най-универсалният и най-добрият начин за общуване между хората, който ще ни научи как да станем още повече хора. Единствената причина за всички наши концерти, които имат успех - това е качествената, вълнуваща, истинска, дълбока музика, която кара хората да съпреживеят нещо."

Целият репортаж, можете да чуете в прикрепения аудио файл.Още от
Проф. Саша Попов

Спомен за проф. Саша Попов

публикувано на 18.07.19 в 16:22